Így komposztálj otthonodban: Antal Éva megmutatta - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű ökoharcos, Antal Éva újabban egy irányváltást vett tartalomgyártásában és rátért a TikTok-alkalmazásában készíthető videókra, amiket előszeretettel oszt meg Insta-oldalán.


Éva a népszerű videómegosztó közösségi oldalán még több fiatalhoz tud eljutni edukációival, amik a környezetvédelemre irányulnak. Legújabb videójában azt mutatta meg követőinek, hogyan tudunk komposztálni akár a harmadik emeleten is.

Ez így elég érdekesen hangzik, hiszen az ember azt gondolná, hogy kert hiányában, panelben vagy lakóházban képtelenség komposztálni. Pedig szerencsére már erre is találtak szuper megoldást, amit Éva meg is mutatott nekünk TikTok-videójában.

Éva elárulta videójában, hogy egy bizonyos márka komposztáló ládájába teszik a szerves hulladékot, ami körülbelül két hónap után telik meg, ekkor pedig vidékre viszik kültéri komposztálóba párjával. Ezen kívül a véleményvezértől még számos praktikát és trükköt lehet eltanulni, amikért érdemes követni közösségi oldalait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!