Így komposztálj otthonodban: Antal Éva megmutatta - ifaktor
Antal Éva lila overálban áll a Gellérhegyen

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű ökoharcos, Antal Éva újabban egy irányváltást vett tartalomgyártásában és rátért a TikTok-alkalmazásában készíthető videókra, amiket előszeretettel oszt meg Insta-oldalán.


Éva a népszerű videómegosztó közösségi oldalán még több fiatalhoz tud eljutni edukációival, amik a környezetvédelemre irányulnak. Legújabb videójában azt mutatta meg követőinek, hogyan tudunk komposztálni akár a harmadik emeleten is.

Ez így elég érdekesen hangzik, hiszen az ember azt gondolná, hogy kert hiányában, panelben vagy lakóházban képtelenség komposztálni. Pedig szerencsére már erre is találtak szuper megoldást, amit Éva meg is mutatott nekünk TikTok-videójában.

Éva elárulta videójában, hogy egy bizonyos márka komposztáló ládájába teszik a szerves hulladékot, ami körülbelül két hónap után telik meg, ekkor pedig vidékre viszik kültéri komposztálóba párjával. Ezen kívül a véleményvezértől még számos praktikát és trükköt lehet eltanulni, amikért érdemes követni közösségi oldalait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!