Így köszöntötte a 40 éves Justin Timberlake-et felesége - ifaktor
A világhírű színésznő Jessica Biel töltött fel egy képsorozatot arról Instagram-oldalára, hogy miként köszöntötte fel férjét 40. születésnapja alkalmából.


„Nincs még egy ember, akivel ennyit mulatnék, ennyit mosolyognék, akivel mélyebb lenne az egymást iránt érzett szeretet, akivel hosszabb történetem lenne. Rólad emlékezem meg ma kicsim, és kívánom a legkreatívabb, legteljesebb évet számodra. Boldog negyvenediket szerelmem"

– üzent közösségi oldalán a színésznő.

Justin Timberlake és Jessica Biel már nagyon régóta egy párt alkotnak, 2007-ben jöttek össze, majd 2012-ben került sor az esküvőre Olaszországban.

A pár két közös gyermeket nevel jelenleg, a 2015-ben született Silas Randall Timberlake-t, és a 2020 júliusában világra jövő Phineast.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Egészséges filterhasználat?

Rubint Rella egyik friss Instagram-posztjában a megfelelő intenzitású filterhasználatról ír néhány sort. Mutat két egyforma képet, az egyiken használ filtert, míg a másikon nem.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!