Köszöntötték az édesanyákat a @nemakarokbeleszólni tagjai - ifaktor

A @nemakarokbeleszólni Instagram-oldalát három fantasztikusan jó humorral megáldott édesanya készíti: Orsi, Eszter és Judit. Rendszeresen foglalkoznak közéleti, főként édesanyákat érintő témákkal, amiket vicces kontextusban mutatnak be. Természetesen az anyák napja sem maradhatott el.


Míg korábbi videóikban azt szokhattuk meg, hogy egy fajta szerepet felvéve más karakterekbe bújva beszélnek, most saját történeteiket osztották meg az anyasággal kapcsolatban az ünnep kedvéért és minden édesanyának ezzel boldog anyák napját kívántak.

Közös videójukban elmondják, hogy számukra mit jelent anyának lenni és mikortól érezték magukat igazán édesanyáknak. A bejegyzés igazán meghatóra sikeredett és tőlük megszokva ismét színvonalas lett.

Konkrét kedvencünk, ahogyan a végén tánctudásukat is megcsillogtatják a humoros anyukák, hiszen még egy ilyen posztnak is a lényege, hogy mosolyt csaljanak követőik arcára, ami hétről hétre rendszeresen sikerül nekik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Britney Spears számára „keserédes” látni, ahogy a fiai felnőnek

Az énekesnő, Britney Spears egy tengerparton töltött családi nap pillanatait osztotta meg Instagram-oldalán rajongóival.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!