Így lázad Celeste Barber az Insta-filterek ellen - ifaktor
Celeste Barber fekete felsőben ül fehér fal előtt

Az ausztrál származású népszerű humorista, Celeste Barber Instagram-oldalán már számos külföldi hírességet parodizált ki. Legújabb videójában pedig a főleg fiatal korosztályra veszélyesen ható Insta-filterek ellen kampányol, mindezt önmagához hűen: vicces formátumban teszi.


Celeste Barber legújabb Insta-bejegyzésében megosztott egy külföldi fiatal lányt, aki torz képet mutatva követőinek, egy az arcát teljesen átoperáló effekt használatával pózol. Az nem kérdés, hogy ez miért is káros a fiatalabb generáció számára, de mit tehetünk a jelenség ellen?

Egy valamit biztosan, amit Celeste is megtett közösségi oldalán. A közel nyolcmillió követővel rendelkező parodista remekül influálva követőit, megmutatta, hogy ezek a filterek leginkább csak nevetségesek, mint sem szexik, vagy követendő példák.

Az egyre csak népszerűbbé váló szépészeti beavatkozások főként a fiatal lányok köreiben jellemzőek. Lehetséges, hogy a növekvő tendencia mögött a közösségi média hazugságai és az arcunkat szebbé varázsoló szerkesztő programok állnak? Mindenesetre az irány nagyon rossz. És csak remélni tudjuk, hogy egyre több, az ausztrál influenszerhez hasonló véleményvezér lesz népszerű a közösségi médiában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!