Így éli meg második várandósságát Hódi Pamela - ifaktor
Hódi Pamela fekete bikiniben

Egyik legfrissebb Instagram-bejegyzésében arról ír az édesanya, hogy hogyan viseli második várandósságát, amely merőben más az elsőhöz képest, amikor Natit várta.


Hosszan ecsetelve kifejti, hogy nem viseli panaszok és fájdalmak nélkül a babavárást, azonban minden 'szenvedés' megfogja érni, amikor elérkezik az ideje annak, hogy találkozhassanak.

Ami a közszereplést és televíziós munkákat illeti, leírta, hogy egy időre hanyagolni fogja a tévés megjelenéseket és a videós tartalmak előállítását, ugyanis nem elégedett mostani önmagával. Egy olyan időszakot él meg, amelyben még inkább teret nyernek az érzelmei és azok kilengései, éppen ezért igyekszik megkímélni magát, babáját és családját egyaránt a közszereplés terhe alól.

Habár szívesen viseli ezen mellékhatásokat, most visszavonulót fúj egy időre. Illetve gyermeke megszületését követően is egy ideig még nem szeretne visszatérni a munkába.

Pamela posztját, melyben beszámol minderről az alábbi linken találjátok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!