Így éli meg második várandósságát Hódi Pamela - ifaktor

Egyik legfrissebb Instagram-bejegyzésében arról ír az édesanya, hogy hogyan viseli második várandósságát, amely merőben más az elsőhöz képest, amikor Natit várta.


Hosszan ecsetelve kifejti, hogy nem viseli panaszok és fájdalmak nélkül a babavárást, azonban minden 'szenvedés' megfogja érni, amikor elérkezik az ideje annak, hogy találkozhassanak.

Ami a közszereplést és televíziós munkákat illeti, leírta, hogy egy időre hanyagolni fogja a tévés megjelenéseket és a videós tartalmak előállítását, ugyanis nem elégedett mostani önmagával. Egy olyan időszakot él meg, amelyben még inkább teret nyernek az érzelmei és azok kilengései, éppen ezért igyekszik megkímélni magát, babáját és családját egyaránt a közszereplés terhe alól.

Habár szívesen viseli ezen mellékhatásokat, most visszavonulót fúj egy időre. Illetve gyermeke megszületését követően is egy ideig még nem szeretne visszatérni a munkába.

Pamela posztját, melyben beszámol minderről az alábbi linken találjátok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!