Így lendül át Dallos Bogi a mélypontjain - ifaktor

Bizony mindenkinek vannak jobb és rosszabb időszakai, ez alól senki sem kivétel, még akkor sem, ha a social média ezt tükrözi.


Az InStyle Magazin több hazai ismert nőt is felkeresett a #képesvagyok kampányával kapcsolatban, mely keretén belül számos sikeres és fiatal nő elmondhatta a történetét. A történetét, melyek azokról a mélypontokról, nehézségekről szólnak, amelyekkel szembe kellett nézniük és leküzdeniük.

Valakinek a mozgás, sportolás segít, míg másoknak a zenélés és az alkotás. Nos, Dallos Bogi az utóbbiak táborát erősíti. A fiatal énekesnő az énekléssel és a dalszövegírással dolgozza fel nehézségeit,

Igyekszik bővíteni a határait és 'korlátait', szeretne minél inkább jelen lenni olyan lényeges megmozdulásokban, mint a jótékonykodás, segítés.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!