Így motiválja Debreczeni Dóra követőit online - ifaktor

A népszerű fitnesz influenszer, Debreczeni Dóra Instagram-oldalán már láthattuk, hogy egy új, általa DDFitt névre keresztelt online edzésprogramot indított, ahol követői keddenként vele tarthatnak a sportolásban.


Legújabb posztjában Dóri rendkívül hálás és elégedett volt azokkal a követőivel, akik a keddi online edzés órákon részt vesznek és keményen sportolnak. Ezeket az órákat az influenszer élő bejelentkezésekkel viszi végig és elmondása szerint, rengeteget készül rájuk.

Dóri Instagram-oldalán a kiemelések között egyébként láthatjuk a régebbi DDFitt edzéseket, mikor még nem online, hanem rendes sport órákat tudott tartani. Ezekből a videókból is tudnak inspirálódni és motiválódni a mozogni vágyó emberek.

„Ha kedd akkor #DDFitt edzés online!
Fantasztikus érzés, hogy hétről, hétre egyre többen vagyunk Live és nyomjátok velem végig élőben, persze akik a hét hátralevő részében csinálják meg ezoknak sem kisebb a feladat és az elismerés! Mindig nagyon készülök az edzèsekre, fontos szàmomra a prevenció, hogy változatos, jól megmozgatós, zsírégetős és szálkásítósak legyenek a feladat sorok és mindenki megtudja őket csinálni, kortól, nemtől függetlenül. Azért a nagy közös bulikat nehezen helyettesíti az online edzés hiszen annyi, de annyi új "barátom" lett àltalatok és annyira szuper a #DDFitt közösség! Nagyon várom, hogy újra láthassalak titeket és együtt tomboljunk! Hajrá! Nyomjátok!"

- olvashatjuk Debreczeni Dóra közösségi oldalán.

Dórinak pedig nagyon köszönjük, hogy a pandémiás időszakban se hagy minket sportolás nélkül!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!