Így motiválja magát és követőit Toldi Zsuzsanna - ifaktor
Toldi Zsuzsanna szürke edző szettben áll egy fehér fal előtt

A többszörös fitnesz világbajnok, Toldi Zsuzsanna igyekszik közösségi oldalán rendszeresen inspirálni és motiválni követőit az egészséges életmódra és a sportolásra. Rendszeresen láthatunk tőle edzős videókat, vagy étkezéssel kapcsolatos posztokat.


Legújabb Instagram-bejegyzésében azokhoz a követőihez szólt, akik nem értik, hogy tudja Zsuzsi rendszeresen rávenni magát az edzésekre. A fitnesz influenszer elárulta posztjában, hogy ha nem készül versenyre, bizony neki is meggyűlik a baja a motiváció keresésével.

Zsuzsi elárulta bejegyzésében, hogy neki két szuper motiváló technikája van, amiktől képes rávenni magát az edzésre és becsületesen végig is tolja azt. Az influenszer csatolt posztjához egy edzős videót is, ami abszolút meghozza az ember kedvét a sportoláshoz.

„Többször előfordul, és kérdezitek (főleg a csajok), hogy mi motivál, hogy elmenjek edzeni?
Most, hogy nem készülök versenyre, nyílván nekem sem olyan motiváló elkezdeni edzeni, mint versenyidőszakban volt. Főleg, hogy gyakran úgy belemerülök a munkába, oda fokuszálok, hogy eszembe sem jut edzeni. Viszont ha nincs állókèpességem, azt sem viselem el.
Így 2 megoldásom van.
1. Ha iszok egy kávét vagy beveszek egy koffein tablettát, és ki vagyok pihenve, akkor úgy felpörgök, mint speedy gonzales, és 2 óra edzést lenyomok ilyenkor pörögve.
2. Viszont ha kora este van, akkor már nem koffeinezek, különben sokáig fent vagyok, így egy cselhez szoktam fordulni, hogy becsapjam saját magam..Ugyan átöltözöm, de semmi kedvem elkezdeni mozogni. Ilyenkor csak kocogok 5-10 percet, bemelegítés cimszóval.. mivel tudom, hogy kemény edzésre nem vagyok képes, így a guggolás kizárva, ekkor olyan gyakorlatokat szoktam elkezdeni csinálni, amit szeretek, és nem megeröltető.. pl csigával v kézi súllyal guggolok, superszettben merevlábas felhúzás, hozzá 1-2 fenék gyakorlattal, közben beteszem a kedvenc zenéim.. és amikor már táncolgatok szinte, olyan jó a hangulatom, a pulzusom is felment, azt veszem észre, hogy megjött a kedvem, és már edzem is. A lényeg, hogy fáradtan, motiváció nélkül is le tudok/tudtok edzeni"

– írta hosszasan közösségi oldalán Zsuzsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!