Így neveli gyermekét Rimóczi Zsófi - ifaktor

A vegén életmódot folytató influenszer legutóbbi Instagram-posztjában a gyermeknevelésről ír, hangsúlyban a szülői minta, azaz hogyan kell példát mutatni a gyermekünknek születésétől kezdve.


Zsófi férjével vegán életmódot folytat már évek óta. Kislányukat, Lunát is ebben a szellemben nevelik, megtanítva neki a legtöbbet, amit csak tudnak. Akárcsak ők, Luna is azt eszi, amit a szüleik és nagyon ízlik neki a növényi alapú étkezés.

"A kisdedek csak jönnek utánunk, mint a kiskacsák. A gyerekek leginkább arra fogékonyak étkezésileg, ami az otthoni palettán elérhető, tehát amit mi szülők eszünk & kínálunk Nekik, ahhoz szoknak hozzá"- írja Zsófi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!