Így neveli gyermekét Rimóczi Zsófi - ifaktor

A vegén életmódot folytató influenszer legutóbbi Instagram-posztjában a gyermeknevelésről ír, hangsúlyban a szülői minta, azaz hogyan kell példát mutatni a gyermekünknek születésétől kezdve.


Zsófi férjével vegán életmódot folytat már évek óta. Kislányukat, Lunát is ebben a szellemben nevelik, megtanítva neki a legtöbbet, amit csak tudnak. Akárcsak ők, Luna is azt eszi, amit a szüleik és nagyon ízlik neki a növényi alapú étkezés.

"A kisdedek csak jönnek utánunk, mint a kiskacsák. A gyerekek leginkább arra fogékonyak étkezésileg, ami az otthoni palettán elérhető, tehát amit mi szülők eszünk & kínálunk Nekik, ahhoz szoknak hozzá"- írja Zsófi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!