Így néz ki Chiara Ferragni teste terhessége 37. hetében - ifaktor

Az olasz származású divat modell, Chiara Ferragni várandóssága végéhez közelít, így a 37. hétbe lépve megmutatta követőinek testét, amit csak egy lenge alsónemű takart.


A külföldi világsztár tőle nem megszokottan egy nagyon kihívó képet osztott meg. Tőle korábban ilyet nem nagyon lehetett látni - de érhető módon -, büszke lehet testére, hiszen a terhessége a pocakján kívül semmit sem változtatott rajta.

Chiara követőinek nagyon tetszett a fotó, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az utolsó kilenc bejegyzése közül ez a posztja kapta a legtöbb lájkot. Több mint egymillió ember kedvelte be a modell fotóját és közel ötezer kommentet kapott.

„37. hét"

– írta röviden Chiara képéhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!