Így néz ki Chiara Ferragni teste terhessége 37. hetében - ifaktor

Az olasz származású divat modell, Chiara Ferragni várandóssága végéhez közelít, így a 37. hétbe lépve megmutatta követőinek testét, amit csak egy lenge alsónemű takart.


A külföldi világsztár tőle nem megszokottan egy nagyon kihívó képet osztott meg. Tőle korábban ilyet nem nagyon lehetett látni - de érhető módon -, büszke lehet testére, hiszen a terhessége a pocakján kívül semmit sem változtatott rajta.

Chiara követőinek nagyon tetszett a fotó, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az utolsó kilenc bejegyzése közül ez a posztja kapta a legtöbb lájkot. Több mint egymillió ember kedvelte be a modell fotóját és közel ötezer kommentet kapott.

„37. hét"

– írta röviden Chiara képéhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!