Így nézett ki 22 évvel ezelőtt Csisztu Zsuzsa - ifaktor
csisztu zsuzsa

Csisztu Zsuzsa, magyar tornászbajnoknő, televíziós műsorvezető az Instagram-oldalán osztott meg néhány képet, amely 22 éve a Hamu és Gyémánt magazin fotózásán készültek.Zsuzsa nem csak csinos nő, de sikeres sportszakember és műsorvezető is egyaránt. Az utóbbiakért elég sokat dolgozott, de tehetségének és kitartásának hála elért szinte mindent, amit szeretett volna az életben.

„22 évvel ezelőtt a Hamu és Gyémánt magazin interjút készített velem arról, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznem a férfiak játszóterének gondolt televíziós sportéletben nőként. Ennek köszönhető ez a fotósorozat is. Az egész fotózás hangulata tisztán él bennem. Ritkán emlékszem ennyire részletesen rájuk, pláne 22 év távlatából. Rövid hátranyalt haj, kalap, egyik kezemben pezsgő, másikban szivar. Ilyen helyzetben azóta sem látott senki! Azóta rengeteg dolog történt és ma már sikerült eljutnom egy olyan státuszba, mikor nem kérdés, hogy egy nő lehet ebben a műfajban rátermett és szakmai, ugyanis a teljesítménynek nincs neme"

– írta a fotókhoz a sportszakember.

A március 22-én, hétfő este 19.30-kor kezdődő AIPS Sport Media Awards virtuális ceremónia központi helyszíne a vigevanói reneszánsz kastély lesz, Csisztu Zsuzsa egy budapesti stúdióból moderálja majd a díjátadót – számolt be róla a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) hivatalos Facebook-oldalán.

Az AIPS Sportmédia-díjak átadására most harmadszor kerül sor, az első két alkalommal, Lausanne-ban 2019-ben és Budapesten 2020-ban az AIPS-kongresszus része volt a ceremónia, ezúttal azonban a kongresszust 2022-re halasztotta a világszervezet, s csak a díjátadó ünnepségre kerül sor Vigevanóban – írja a Nemzeti Sport.

Ide kattintva lehet regisztrálni a gálára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!