Így nézett ki a húsvéti-asztal Solti Berniéknél - ifaktor
Solti Berni és Solti Ádám már nem az első húsvétjukat ünneplik közösen, de úgy tűnik, hogy előbbi még sokadik alkalommal is ugyanannyira kitesz magáért a konyhában, mint korábban.


Berni az Instagram-oldalán osztott meg egy képet, amelyen tényleg minden létező klasszikus húsvéti finomság megtalálható az asztalon, amit csak eltudunk képzelni: húsvéti-sonka, főtt tojás, kalács, kuglóf, retek, újhagyma, friss kenyér és persze sok-sok csokoládé.

Berni posztja alatt a Fókusz műsorvezetője, Tokár Tomi azt is megjegyezte viccesen, hogy azért Ádám is ehetett a finomságokból, vagy netán csak az Instára készült a kép?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!