Így nézett ki Edina Lujza a végzős évében - ifaktor

Amikor eljön minden évben az érettségi hete, az egész ország szinte egy emberként szurkol az aktuális vizsgázóknak. Ilyenkor az emberek visszaemlékeznek, milyen is volt, mikor ők vizsgáztak. Egy fajta nosztalgikus érzés fog el mindenkit, köztük Edina Lujzát is.


A népszerű influenszer, Kovács Edina Lujza jelenleg egy hatalmas projekt közepén áll, amit párjával, Hernádi Bencével visznek végbe. A szerelmespár ugyanis már egy ideje pedzegette közösségi oldalán, hogy ideje tovább állniuk, így elérkezett a költözés és felújítás pillanata.

Emiatt Edina elmondása szerint kevesebb ideje lesz minőségi, vagy tartalmilag megfelelő posztokat közzé tennie Instagram-oldalán. Így hát előkerült a most éppen aktuális érettségi tablóképe Edinának, amit megosztott követőivel.

Véleményünk szerint Edina nem sokat változott 2018-óta. Már öt évvel ezelőtt is egy komoly, érett nő arcát láthattuk fotóján.

„Jajj most kerestem elő az én érettségi évemben készült tablóképet🤣 (2018)
Mivel az elkövetkezendő napokban nagy költözésben vagyunk/leszünk, ezért biztosan nem fog készülni értékelhető poszt instára…🤓
(nem mintha ez az lenne LoL.😂)
Kitartást drága érettségizők, már nincs sok hátra"

– írta követőinek Insta-oldalán Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!