Így nézett ki Edina Lujza a végzős évében - ifaktor
Kovács Edina Lujza bézs kabátban áll fekete felsőben

Amikor eljön minden évben az érettségi hete, az egész ország szinte egy emberként szurkol az aktuális vizsgázóknak. Ilyenkor az emberek visszaemlékeznek, milyen is volt, mikor ők vizsgáztak. Egy fajta nosztalgikus érzés fog el mindenkit, köztük Edina Lujzát is.


A népszerű influenszer, Kovács Edina Lujza jelenleg egy hatalmas projekt közepén áll, amit párjával, Hernádi Bencével visznek végbe. A szerelmespár ugyanis már egy ideje pedzegette közösségi oldalán, hogy ideje tovább állniuk, így elérkezett a költözés és felújítás pillanata.

Emiatt Edina elmondása szerint kevesebb ideje lesz minőségi, vagy tartalmilag megfelelő posztokat közzé tennie Instagram-oldalán. Így hát előkerült a most éppen aktuális érettségi tablóképe Edinának, amit megosztott követőivel.

Véleményünk szerint Edina nem sokat változott 2018-óta. Már öt évvel ezelőtt is egy komoly, érett nő arcát láthattuk fotóján.

„Jajj most kerestem elő az én érettségi évemben készült tablóképet🤣 (2018)
Mivel az elkövetkezendő napokban nagy költözésben vagyunk/leszünk, ezért biztosan nem fog készülni értékelhető poszt instára…🤓
(nem mintha ez az lenne LoL.😂)
Kitartást drága érettségizők, már nincs sok hátra"

– írta követőinek Insta-oldalán Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!