Így nézett ki Kajdi Csaba, amikor még szovjet katona volt - ifaktor
Kajdi Csaba Instagram-oldalára került fel egy videó, melyben épp nagyon „megvadult". Hogy mit jelent ez Cylánál? Ebben az esetben azt, hogy szovjet katonának beöltözve oroszul dalolt.
„Arany drága követőim és rajongóim! @adiiapu ezután döntött úgy, hogy neki kell ez a szovjet katona!! Ez 2019 január 23-án volt!! Tik mikor örültetek vadultatok meg?"

– írta posztjához Kajdi.

Az nem derül ki, hogy Cyla esetleg egy beöltözős buliba indult, vagy csak otthon unalmában gondolkozott, hogy mit is kéne csinálni, és egyszer csak tudatára ébredt, hogy meg van: beöltözök szovjet katonának. Vagy esetleg a Nicsak, ki vagyok? versenyzőjének készült, és arra gyakorolt ennyire?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!