Így nézett ki katonakén Hide The Pain Harold - ifaktor
A civilben korábban villamosmérnökként dolgozó nyugdíjas szakember egy nagyon régi képet osztott meg még fiatalkorából, amikor katonának vonult.


„Még a mémek előtt. Ki emlékszik erre a fotóra?"

– írta András, aki immár rengeteg országban ismert hála a „Hide The Pain" arckifejezésének.

András 1963-ban töltötte be a 18. életévét, így az akkori szabályoknak megfelelően katonaként be kellett vonulnia, s néhány éves szolgálatot kellett teljesítenie.

A mémgyáros arca egyébként annyira jellegzetes, hogy ha nem tudnánk, hogy ő van a képen akkor is könnyedén felismernénk róla.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!