Így nézett ki Schobert Norbi, amikor még rendőrként autósokat igazoltatott - ifaktor
Schobert Norbiról köztudott, hogy mielőtt belecsöppent a fitnesz világába, rendőrként tevékenykedett. Ezúttal egy kis ízelítőt kaphattunk, hogyan nézett volna ki, ha egyszer csak Schobert Norbi megállít minket az út szélén és igazoltat.


„Régen nem a zsírsejtekre vadásztam🤣🤣🤣"

– írja Instagram-bejegyzésében a fitneszguru.

Korábban Norbi egy a 168 Órának adott interjúban azt mondta, hogy ha maradt volna a rendőrségen, akkor nem kizárt, hogy ma ő lenne az országos rendőrfőkapitány. Majd amikor jött a visszakérdezés, hogy most viccel-e, arra a következőket mondta:

„Nem viccelek. A kilencvenes években fiatal tisztként kétszer léptettek elő soron kívül, nyolc év alatt még csak szóbeli fenyítést sem kaptam. Századosként szereltem le, amikor a rendőri munka mellett már nem tudtam elég időt fordítani a vállalkozásomra. Azok a tisztek, akikkel annak idején együtt végeztem, ma mind vezető beosztásban tevékenykednek a különböző állami szerveknél. Egyáltalán nem kizárt, hogy hozzájuk hasonló karriert futhattam volna be."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!