Így nézett ki Schobert Norbi, amikor még rendőrként autósokat igazoltatott - ifaktor
Schobert Norbiról köztudott, hogy mielőtt belecsöppent a fitnesz világába, rendőrként tevékenykedett. Ezúttal egy kis ízelítőt kaphattunk, hogyan nézett volna ki, ha egyszer csak Schobert Norbi megállít minket az út szélén és igazoltat.


„Régen nem a zsírsejtekre vadásztam🤣🤣🤣"

– írja Instagram-bejegyzésében a fitneszguru.

Korábban Norbi egy a 168 Órának adott interjúban azt mondta, hogy ha maradt volna a rendőrségen, akkor nem kizárt, hogy ma ő lenne az országos rendőrfőkapitány. Majd amikor jött a visszakérdezés, hogy most viccel-e, arra a következőket mondta:

„Nem viccelek. A kilencvenes években fiatal tisztként kétszer léptettek elő soron kívül, nyolc év alatt még csak szóbeli fenyítést sem kaptam. Századosként szereltem le, amikor a rendőri munka mellett már nem tudtam elég időt fordítani a vállalkozásomra. Azok a tisztek, akikkel annak idején együtt végeztem, ma mind vezető beosztásban tevékenykednek a különböző állami szerveknél. Egyáltalán nem kizárt, hogy hozzájuk hasonló karriert futhattam volna be."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Tücsi rettentően hálás édesapjának

Akik már régebb óta követik a népszerű influenszert, Aryee Claudia Dedeit, ismertebb nevén Tücsit, nekik már feltűnhetett, hogy édesapjával nagyon szoros és remek kapcsolatot ápolnak. Háláját édesapja felé legújabb posztjában fejezte ki.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!