Így nézne ki férfiként Verebélyi Vivien - ifaktor
verebélyi vivi

Mindig is kíváncsi voltál rá, hogy néznél ki az ellenkező nem képviselőjeként? Nos, van egy applikáció amellyel megtudhatod! Verebélyi Vivient is furdalta a kíváncsiság, így kipróbálta az erre alkalmas alkalmazást, majd meg is osztotta a végeredményt az Instagram-oldalán.„Tegnap fedeztem fel a FaceApp alkalmazást, amiben képesek vagyunk magunkat az ellenkező nemmé változtatni. Na, én kirpóbáltam és azonnal csináltam is egy videót TikTok-ra. Gondoltam az Insta barátaimmal is megosztom. Mit szóltok lányok? Eljönnétek velem egy kávéra?"

– írta az Instán az influenszer, aki a TikTokra is feltöltött egy videót a témához kapcsolódóan.

A szemfülesek – és az erre vágyók – egyébként már régóta ismerhették a FaceApp-ot, amely már évek óta elérhető a telefonokon található áruházakban.

Vivi esetében a végeredmény egyébként egészen meggyőző – legalábbis mi elhinnénk róla (természetesen a második kép alapján - a szerk.), hogy férfi. Sőt ha hasonmást kéne mondanunk, akkor - kicsit hosszabb hajjal - Ed Sheeranre voksolnánk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!