Így nézünk ki jógázás közben: Danae Mercer megmutatta - ifaktor

A népszerű külföldi influenszer, Danae Mercer rendszeresen mutatja meg Instagram-oldalán követőinek, hogy mi a valóság a beállított képek és videók mögött. Ezzel igyekszik a közösségi média negatív és káros hatásait lerombolni.


Így tett legújabb videójával is, amiben megmutatta, hogy a beállított képeken és videókon hogyan fest a jóga űzése és hogyan néz ki ez a sport a valóságban.

Ezzel rengeteg bátortalan és önbizalomhiányos nőnek ad erőt, akik esetleg egy két sikertelen próbálkozás után feladnák a sportolást. Danae posztját több mint 63 ezren kedvelték, ami szintén bizonyítja, hogy mekkora szükségünk van az őszinteségre a közösségi média világában.

„Kérlek mondjátok, hogy nem vagyok ezzel egyedül"

– kezdte bejegyzésében Danae, majd folytatta.

„Az, hogy a tested hogyan néz ki sportolás közben, korántsem olyan fontos, mint hogy hogyan érzi magát. Tegyél bármit, ami örömöt, izzadást és endorfint okoz neked. Mert a sportolás móka, még akkor is, ha – akárcsak én -, elesel sokszor"

– olvashatjuk bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Vanessa Hudgens kijavította Kendall Jenner helyesírását

Pimasz és flegma módon írta át a poszt szövegét Hudgens.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!