Így nosztalgiázott Amerikáról Mihalik Enikő - ifaktor
mihalik enikő szőkésbarna hajjal, fekete felsőben és bugyiban női alsóneműben fekszik egy fehér pokróccal letakart barna kanapén a kezét a feje fölé tartva kisminkelve

A híres modell pályafutása során nem egyszer megfordult az Egyesült Államokban, azon belül is többnyire a Nagy Almában. Enikő nemrég egy Instagram-posztban nosztalgiázott New Yorkról.


Abszolút érthető a világhírű modell rajongása a népszerű metropolisz és a város nyújtotta kozmopolita életstílus iránt. Mi magunk is imádnánk New Yorkban tölteni néhány hetet, hát még ha életvitel-szerűen élhetnénk ott, ahol Carrie Bradshaw megfogalmazta a világpolgári lét minden gyönyörét és persze nehézségét.

Bár mi többnyire csak a Szex és New York című sorozat kapcsán nosztalgiázhatunk – viszont azt bármikor vissza is nézhetjük –, a világjárvány okozta korlátozások miatt jelenleg Enci is csak ábrándozhat a Nagy Almáról, emlékeit azonban követőivel is nagy örömmel megosztja.

„Hiányzik az én New York-om!"

– írta képe alá a modell.

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!