Így nosztalgiázott Amerikáról Mihalik Enikő - ifaktor

A híres modell pályafutása során nem egyszer megfordult az Egyesült Államokban, azon belül is többnyire a Nagy Almában. Enikő nemrég egy Instagram-posztban nosztalgiázott New Yorkról.


Abszolút érthető a világhírű modell rajongása a népszerű metropolisz és a város nyújtotta kozmopolita életstílus iránt. Mi magunk is imádnánk New Yorkban tölteni néhány hetet, hát még ha életvitel-szerűen élhetnénk ott, ahol Carrie Bradshaw megfogalmazta a világpolgári lét minden gyönyörét és persze nehézségét.

Bár mi többnyire csak a Szex és New York című sorozat kapcsán nosztalgiázhatunk – viszont azt bármikor vissza is nézhetjük –, a világjárvány okozta korlátozások miatt jelenleg Enci is csak ábrándozhat a Nagy Almáról, emlékeit azonban követőivel is nagy örömmel megosztja.

„Hiányzik az én New York-om!"

– írta képe alá a modell.

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!