Ezt mondta Cody Simpson, Miley Cyrus-szal való szakításukról - ifaktor

Cody elmondta, hogy a lehető legbékésebben váltak szét és továbbra is szeretik egymást.


„Minden teljesen barátságosan zajlott le közöttünk. Ez az egyik olyan fejezet volt számunkra, amiken tovább kell lépjünk és tanulnunk kell belőle."

- mondta a 28 éves énekes.

A pár 2019 októberében kezdett randizni egymással, miután Cyrus szakított volt férjével, Liam Hemsworth-tel. Simpson és Cyrus 2020 augusztusában szakítottak egymással.

„Akkor már régóta ismertem Miley-t."
„Nem csak úgy viselkedett mint egy mentor. Rendkívül kreatív személyiség. Eljutottunk onnan, hogy jó barátok lettünk és közös volt a baráti társaságunk, odáig, hogy egy párt alkottunk."

- mondta Simpson.

Amikor napvilágot látott a szakításuk, Miley úgy nyilatkozott, hogy:

„Most két fél, nem tud egy egészet alkotni és mindketten saját magunkon kell, hogy dolgozzunk, hogy azok az emberek lehessünk, akik szeretnénk lenni. Mint akárki más ebben a korban, mi döntjük el, hogy mik szeretnénk lenni az életben és hogy mihez szeretnénk vele kezdeni."

Miley felhívta rá a figyelmet, hogy ne csináljon belőle a média dráma-sztorit, ha együtt látják őket. Ez nem befolyásolja azt, hogy vége a kapcsolatuknak.

„Ne csináljatok belőle dráma-sztorit, ha együtt láttok minket a következő héten, amint pizzázunk. 10 éve barátok vagyunk és azok is maradunk. Szóval ne csináljatok belőle kacsát."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sánta-Széphalmi Juliska túl van műtétén

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű táncosnő, Sánta Juliska egy komoly műtétre várt, ami akár karrierjét is befolyásolhatja. Juliska Instagram-oldalán posztolt először a térdműrét után.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!