Így nyitotta meg a nyarat az influenszer trió - ifaktor
Abosi Barni, Török Ábel és Kettner Henry egy képen, ukulelével, szombréróval

Kedvenc férfi influenszereink, Kettner Henry, Abosi Barni és Török Ábel a napokban Instagram-oldalaikon számoltak be arról, hogy elmentek egy hármas nyaralásra kifújni a fáradt gőzt.


A fiúk mindhárman más fotót osztottak meg közösségi oldalaikon, de nekünk Henryé tetszett a leginkább. Lehet, hogy azért, mert ott félmeztelenül láthatjuk az adoniszokat a szaunában lazítani.

„Így melegítettünk a mai Trinyó Podcastre 💪😄🔥 Készülünk valamivel, amiről még nem beszélhetünk, de ahogy megvan a 100.000 azonnal elmondjuk"

– írta közösségi oldalán Henry.

Abosi Barni eggyel szerényebb képet osztott meg, igaz a srácok itt is fürdőgatyában láthatóak, de felülnézetből a lényeg pont el van takarva. Mindenesetre szívesen lennénk mi is most ebben a medencében.

Ábel fotója sikerült a legérdekesebbre, hiszen azt láthatjuk, hogy a srácok egy teljesen üres medencében állnak, amit még nem töltöttek fel vízzel. Már csak az a kérdésünk, hogy akkor Barni fotóján milyen medencében állhatnak?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!