Így öregedett meg Csobot Adél és Istenes Bence - ifaktor
Istenes Bence és Csobot Adél sétálás közben

A sztár házaspár, Csobot Adél és Istenes Bence részt vettek az RTL Klub nem régiben indult műsorában, ami az Életünk története elnevezést kapta és hozzájuk hasonló sztár házaspároknak mutatja meg a műsorvezető, hogy hogyan fognak megöregedni egymás mellett a párok.


A műsor után Adél és Bence is megosztottak a műsor forgatása közben készült fotókat Instagram-oldalukon és úgy tűnt, a páros nagyon élvezte ennek a műsornak a forgatását.

Adél megosztott egy képet, melyen Bencével és a műsorvezetővel, Friderikusz Sándorral állnak egy fotón. Adél a kép alatti bejegyzésében elárulta, hogy az adást már négy hónappal ezelőtt forgatták és ekkor Bencével nem éppen életük legjobb időszakát élték.

„Különleges élmény volt. Olyan életre szóló. Gondolhatom azt, hogy nem a legjobbkor forgattuk le...de hiszem, hogy nem véletlenül történt így. A műsor 4 hónappal ezelőtt forgott"

– olvashatjuk Adél bejegyzésében.

Bence profilján ugyan ezt a képet láthatjuk, illetve azt is megosztotta követőivel a népszerű műsorvezető, hogy hogyan sikerült az átalakításuk párjának és neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!