Így örült, majd tört le George herceg az angolok teljesítménye láttán - ifaktor
Vilmos herceg, George herceg és Kate Middleton közösen nézik az eb-t

Kisfiúi örömmel és csalódással vette tudomásul Vilmos herceg gyermeke, hogy nem Anglia nyeri az Európa-Bajnokságot.


Anglia hamar vezetést szerzett a tegnap esti EB döntőn, azonban a végső győzelem az olaszokat illette. Őfelsége és családja, a helyszínről tekintette meg a mérkőzést és meg kell vallani, elmosolyodott a mi arcunk is, amikor megláttuk George herceget ünnepelni az angol vezetést követően.

Apa és fia a tökéletesen megegyező, elegáns szettben izgulták végig, de nem ki, az angolok győzelmét. Sajnálatos módon a vége nem volt ennyire boldog számukra, azonban ők mindent megtettek, hogy segítsék a csapatukat és az országukat!

A vereséget követően Vilmos herceg és Kate közösen írtak Twitterre, ahol gratuláltak Olaszországnak és vígasztalták az övéiket!

Fantasztikus pillanatokat szerzett mindenki számára az Európa-Bajnokság és nem maradt más hátra, mint, hogy gratuláljunk az olaszoknak, amiért 1968 után, újra megszerezték a végső győzelmet a kontinens viadalon! Mivel előtte szervezték meg a Wimbledon döntőjét, ahol szintén olasz résztvevő szerepelt, így 1 jó és 1 rossz emlék kötődik a tegnapi naphoz, ugyanis Novak Djokovic extra játékkal legyőzte Matteo Berrettinit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!