Így pózol Kárpáti Rebeka és kutyája - ifaktor

A népszerű műsorvezetőnő, szépségkirálynő és influenszer, Kárpáti Rebeka Instagram-profilja mindig gyönyörű és egységes képeket tartalmaz. Legújabb fotózásán nem csak Rebekát kapták lencsevégre, hanem kutyusát, Aperolt is.


Aperol egy irtó cuki pomerániai törpespicc, aki már hosszú évek óta Rebeka "gyermeke". Az influenszer legújabb Insta-fotóján vele pózol és elárulta nekünk bejegyzésében, hogy kiskutyája igen szégyellős, ezért ritka pillanatok egyike mikor sikerül őt lefotózni.

Rebeka azt is elmesélte követőinek, hogy Aperol sajnos picit lassabban és nehézkesebben jár, de remélik, hogy ez csak egy átmeneti állapot, amit hamarosan sikerül leküzdeniük. Jobbulást kívánunk a kutyusnak!

„Kismacskanokedli! Nem mindig posztolok róla, de általában velünk van Aperol a fotózások alkalmával, csak legtöbbször bekuckózik az első kanapé/ágy alá és csak akkor jön elő, ha valami izgi dolog van... Most már egy picit lassabban, nehézkesebben jár, de reméljük, hogy mielőbb leküzdjük ezt az időszakot is. Egyébként a masnis nyakörvet a @thecavlifeandco -tól kaptuk, amit nemrég indított egy kedves barátnőm. Nagyon köszönjük"

– mesélte el közösségi oldalán Rebeka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bruno Mars Twitteren üzent a Grammy-díjátadó szervezőinek

A 12-szeres Grammy-díjas világsztárnak is nagyon hiányoznak már a fellépések, viszont ezúttal kimaradt a díjátadón fellépő előadók közül, akiket a tegnapi napon jelentettek be. Bruno Mars azonban ezt nem hagyta annyiban és Twitteren üzent a szervezőknek.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!