Így pózol Kárpáti Rebeka és kutyája - ifaktor
Kárpáti Rebeka fehér kabátban áll

A népszerű műsorvezetőnő, szépségkirálynő és influenszer, Kárpáti Rebeka Instagram-profilja mindig gyönyörű és egységes képeket tartalmaz. Legújabb fotózásán nem csak Rebekát kapták lencsevégre, hanem kutyusát, Aperolt is.


Aperol egy irtó cuki pomerániai törpespicc, aki már hosszú évek óta Rebeka "gyermeke". Az influenszer legújabb Insta-fotóján vele pózol és elárulta nekünk bejegyzésében, hogy kiskutyája igen szégyellős, ezért ritka pillanatok egyike mikor sikerül őt lefotózni.

Rebeka azt is elmesélte követőinek, hogy Aperol sajnos picit lassabban és nehézkesebben jár, de remélik, hogy ez csak egy átmeneti állapot, amit hamarosan sikerül leküzdeniük. Jobbulást kívánunk a kutyusnak!

„Kismacskanokedli! Nem mindig posztolok róla, de általában velünk van Aperol a fotózások alkalmával, csak legtöbbször bekuckózik az első kanapé/ágy alá és csak akkor jön elő, ha valami izgi dolog van... Most már egy picit lassabban, nehézkesebben jár, de reméljük, hogy mielőbb leküzdjük ezt az időszakot is. Egyébként a masnis nyakörvet a @thecavlifeandco -tól kaptuk, amit nemrég indított egy kedves barátnőm. Nagyon köszönjük"

– mesélte el közösségi oldalán Rebeka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!