Így próbálják védeni sztárjaink környezetünket - ifaktor
Így próbálják védeni sztárjaink környezetünket

A napokban elindult egy új, a bolygónkat védő és környezetünknek sokat segítő kampány a tavaszi nagytakarítás, amibe egyre több influenszer és sztár csatlakozik remélve egy szebb jövőt.


A kampány célja, hogy megtisztítsuk a környezetünket, ugyanis az utóbbi időben a szűkös programlehetőségeink miatt, rengetegen kirándultak vagy túráztak a szabadban, ennek köszönhetően sokkal több szemetet is hagytak a kirándulók maguk után.

Szabó Zsófi elmesélte, hogy futásai során is rengetegszer lát szemetet a szabad környezetben, de inkább kisfiával sétáik közben állnak meg és szedik össze együtt a szemetet. Ő így védi most a környezetet.

„Futás közben nem szoktam megállni, de nyitott szemmel járok és sajnos rengeteg szemét vesz minket körül. 😓 Amikor viszont sétálunk, kirándulunk, igyekszem a legjobb példát mutatni a kisfiamnak és felszedjük az eldobott szemetet.
Ami nem tartozik a természetbe, azt ne is hagyd ott! ☝🏼 Vigyél magaddal szemetes tasakot, amiben mindent hazavihetsz, vagy legalább a legközelebbi település kukájáig!
Fontos, hogy felhívjuk mindenki figyelmét, hogy óvja a környezetét és ne szemeteljen. Ha látod, hogy valaki így tesz, nyugodtan szólj rá! Ez mindannyiunk közös érdeke!"

– hívta fel követői figyelmét Zsófi.

A poszt ide kattintva látható.

Természetesen az egyik legnagyobb öko-harcos influenszer, Rimóczi Zsófi is beleállt a kampányba, akitől abszolút hiteles is. Zsófi is kérte követőit, hogy ügyeljenek a környezetre.

csak a lábnyomodat hagyd az erdőben, ha pedig hiányzik a lelkednek valami karitatív, akkor vegyél részt Te is Magyarország tavaszi nagytakarításában! az ilyen tevékenységek alaposan emelik az ember lelkivilágát, ezzel együtt a környezetünket is🙏

a koronavírus által kialakult korlátozások miatt az elmúlt évben Magyarországon (is) sokkal többen látogatták a természetet, mint azelőtt, ez pedig jelentősen megnövelte a környezet leterheltségét. vagyis: rengeteget & sokan szemetelnek, nincs vagy kevés a ráfordításunk Földanyánkra.
a kampány amiben részt veszek, a hazai lakosokat kívánja ismét a természetbe és szólítja fel egy közös programra: az alkalom hevében végezzünk tavaszi nagytakarítást az országban, szedjünk szemetet kirándulásaink során, engedjük lélegezni az erdőket & lakóit.
Te sem szeretnél szemetet photoshoppolni a gyönyörű természetfotóidról igaz? persze hogy nem, de szemetet szedni sem szeretünk annyira, annál egyszerűbb azt virtuálisan eltüntetni. ez esetben tegyünk kivételt & tényleg szedjünk szemetet a kirándulásaink során. ha mindenki legalább EGYETLEN alkalommal megteszi, hatalmas változást tud elérni az ország területén belül. emeljük együtt a természetet & önmagunkat, nagyszerű érzés lesz utána Nektek is visszatekinteni erre a nemes cselekedetre, nekünk is az & még idén többször megfogjuk valósítani🌿 éljen az élet!
további információk a tavaszinagytakaritas.hu -n!"

– írta követőinek Rimóczi Zsófi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!