Így próbálja feldolgozni a gyászt Rubint Réka - ifaktor
Rubint Réka édesanyjának tragikus haláláról mi is beszámoltunk korábban. Réka nagyon közel állt az anyukájához, akivel néha-néha közös tartalmakat is osztott meg, így nagyon nehezen emészti meg a hiányát.


A fitneszkirálynőnek –bizonyára a családján kívül – a leginkább a mozgás segít feledtetni időről időre édesanyja hiányát. Egyébként is tudni róla, hogy valóban a mozgás a lételeme és a mindene, de ez most még inkább felértékelődhet.

Rékának azért is lehet mindennél borzasztóbb megélnie a tragédiát mivel anyukája a karjaiban távozott...

Ezekben a nehéz időkben minden bizonnyal sokat tud támaszkodni családjára is a népszerű médiaszemélyiség, de természetesen a mozgás is segít neki - noha a gyász hosszú folyamatát aligha rövidíti le...

Réka bejegyzése ide kattintva olvasható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!