Így próbálja feldolgozni a gyászt Rubint Réka - ifaktor
Rubint Réka édesanyjának tragikus haláláról mi is beszámoltunk korábban. Réka nagyon közel állt az anyukájához, akivel néha-néha közös tartalmakat is osztott meg, így nagyon nehezen emészti meg a hiányát.


A fitneszkirálynőnek –bizonyára a családján kívül – a leginkább a mozgás segít feledtetni időről időre édesanyja hiányát. Egyébként is tudni róla, hogy valóban a mozgás a lételeme és a mindene, de ez most még inkább felértékelődhet.

Rékának azért is lehet mindennél borzasztóbb megélnie a tragédiát mivel anyukája a karjaiban távozott...

Ezekben a nehéz időkben minden bizonnyal sokat tud támaszkodni családjára is a népszerű médiaszemélyiség, de természetesen a mozgás is segít neki - noha a gyász hosszú folyamatát aligha rövidíti le...

Réka bejegyzése ide kattintva olvasható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!