Így próbálja feldolgozni Cséffalvay Dorka, hogy karácsonykor nem lehet a szeretteivel - ifaktor
Így próbálja feldolgozni Cséffalvay Dorka, hogy karácsonykor nem lehet a szeretteivel

Ahogy sokunknak, úgy Dorkának is mellőznie kell idén karácsonykor a nagy családos összejöveteleket, ebédeket, ajándékozásokat. Ő is küzd még azzal, hogy elfogadja az idei karácsony más lesz, mint a többi.


"Advent első vasárnapja van ma. Ez a karácsony más lesz mint az eddigiek, ez az egész év más. Próbáltam pártatlan maradni ebben a témában, de nyilván engem is megérint, a mi családunkra is hatással van. Ezen túl, mi más értelme van ennek a felületnek, mint összekötni, segíteni egymást. Most leszek 29 éves és akik a legfontosabbak nekem, nem lehetnek majd körülöttem"- kezdi bejegyzésében Dorka.

"A nagyszüleim 17 év után először töltik itthon az ünnepeket, nem tudnak elutazni a családunk másik feléhez Los Angelesbe. 10 perceket töltünk együtt nyár óta a kertben, aztán könnyes szemmel integetünk egymásnak...Hiába maradtak itthon, mi mégsem lehetünk együtt. Mamókával szinte szimbiózisban élünk amióta az eszemet tudom, rá úgy vagyunk tekintettel, hogy most mellőzzük a barátainkat"- majd folytatja a fiatal anyuka.

"Idén minden más. Advent első vasárnapja van, és gyönyörű napsütés. Nem szeretnék másra gondolni, csak arra, hogy jövőre újra szorosan magamhoz ölelhetem őket. Addig összeszorítom a fogam, kihasználom a technika vívmányait, örülök, hogy én is és a családom is egészséges, és nem végső soron örülök annak, hogy van aki hiányozzon, és én is hiányzom valakinek"- végül zárja sorait az ÉNB egykori szereplője.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!