Így próbálja feldolgozni Cséffalvay Dorka, hogy karácsonykor nem lehet a szeretteivel - ifaktor

Ahogy sokunknak, úgy Dorkának is mellőznie kell idén karácsonykor a nagy családos összejöveteleket, ebédeket, ajándékozásokat. Ő is küzd még azzal, hogy elfogadja az idei karácsony más lesz, mint a többi.


"Advent első vasárnapja van ma. Ez a karácsony más lesz mint az eddigiek, ez az egész év más. Próbáltam pártatlan maradni ebben a témában, de nyilván engem is megérint, a mi családunkra is hatással van. Ezen túl, mi más értelme van ennek a felületnek, mint összekötni, segíteni egymást. Most leszek 29 éves és akik a legfontosabbak nekem, nem lehetnek majd körülöttem"- kezdi bejegyzésében Dorka.

"A nagyszüleim 17 év után először töltik itthon az ünnepeket, nem tudnak elutazni a családunk másik feléhez Los Angelesbe. 10 perceket töltünk együtt nyár óta a kertben, aztán könnyes szemmel integetünk egymásnak...Hiába maradtak itthon, mi mégsem lehetünk együtt. Mamókával szinte szimbiózisban élünk amióta az eszemet tudom, rá úgy vagyunk tekintettel, hogy most mellőzzük a barátainkat"- majd folytatja a fiatal anyuka.

"Idén minden más. Advent első vasárnapja van, és gyönyörű napsütés. Nem szeretnék másra gondolni, csak arra, hogy jövőre újra szorosan magamhoz ölelhetem őket. Addig összeszorítom a fogam, kihasználom a technika vívmányait, örülök, hogy én is és a családom is egészséges, és nem végső soron örülök annak, hogy van aki hiányozzon, és én is hiányzom valakinek"- végül zárja sorait az ÉNB egykori szereplője.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!