Így púposkodott régen Cyla - ifaktor
Kajdi Csaba fekete felsőben áll fehér háttér előtt

Akik régóta követik a népszerű modell ügynököt, Kajdi Csabát, azaz ismertebb nevén Cylát, már megszokhatták tőle, hogy imádja régi képeit újra elővenni és megosztani követőivel. Így tett most is.


Legújabb Instagram-bejegyzésében Cyla megmutatott követőinek egy régi képet, amin együtt bulizott két fotóssal is, Éder Krisztiánnal (régi művésznevén SP – a szerk.) és Bársony Bencével.

Posztjából kiderült, hogy Cyla nagyon hiányolja régi életét és a sok bulit, amibe önfeledten járhatott. Követőit is megkérdezte, hogy egyedül van-e ezzel az érzéssel. Természetesen rengeteg választ kapott és követői szinte mind egytől egyig hiányolják már a bulikat.

A már egy éve tartó járványhelyzet miatt talán most még azok az emberek is hiányolják a szórakozást és a bulizást, akik előtte nem jártak sűrűn.

„Arany követő arany rajongó!! Megőrülsz megvadulsz! Egy halál előkelő partin púposkodtam két remek fotóssal!! Istenem micsoda partyk bulikák voltak azok! Aszongyad má meg nekem, tik nektek is hiányoznak már a bulejkák?"

- kérdezte követőit Cyla.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!