Így reagált Gulácsi Péter a szerződéshosszabítására - ifaktor
Gulácsi Pétert ugyan több sztárcsapattal is szóba hozták az lemúlt időszakban, sőt a kecsegtető kivásárlási ára (12-13 millió euró) is elérhető közelségbe tette leigazolását, azonban a magyar labdarúgó-válogatott hálóőre hűséges maradt a német RB Leipzighez, így 2025-ig meghosszabbította szerződését. Gulácsi az Instagramon is bejelentette mindez és nagyon motivált a jövővel kapcsolatban.


„Közös utunk folytatódik! 6 éve tudjuk a Lipcsét a második otthonunknak nevezni. Számomra egyértelmű: továbbra is ennek a nagyszerű klubnak a tagja akarok lenni! Sok érzelmes pillanatot, kemény küzdelmet és minél több sikeres diadalt szeretnék átélni a csapattal!"

– írta Gula, aki továbbra is nagyon jól érzi magát a Leipzignél.

A magyar kapust egyébként hívta az olasz Internazionale, sőt a szintén német Dortmund is, így kérőből az utóbbi időben akadt bőven.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!