Így reagált lánya Survivor szereplésére Győzike - ifaktor
Tegnap este kiderült, kik lesznek az RTL Klubra visszatérő Survivor celeb szereplői. Köztük van Gáspár Győző lánya Evelin is, aki így ugyanahhoz a csatornához került átmenetileg, ahol édesapja is tevékenykedik.

Győzike egy Instagram-poszt erejéig foglalkozott Evelin Survivor-ös szerepvállalásával, és úgy tűnik hogy jó apához illően, nagyon szorít a lánya sikeréért. Nem mellesleg követőit is hasonlóra buzdítja.

„Most már publikus! Nagylányom az egyik női játékos a survivorben. Sokan kerestétek őt az elmúlt héten, itt a válasz, hogy hová tűnt, miért nem posztol!Drukkoljatok neki, hisz élete nagy kalandjába vágott, ahol szüksége lesz a sok pozitív energiára amit küldtök neki!"

– írta közösségi oldalán a műsorvezető.

Győzikének egyébként már volt hasonló kalandban része, amikor a Celeb vagyok, ments ki innen! első évadában szerepelt. Igaz a Survivor azért keményebb diónak ígérkezik, de azért indulás előtt, biztos tudott pár hasznos tanáccsal szolgálni Evelinnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!