Így rendszerezd a sminkjeidet: Módis Gabi segít - ifaktor
Módis Gabi színes blúzban áll

A népszerű sminkes influenszer, Módis Gabi YouTube-csatornáján legújabb videójában egy szakértő segítségével mutatja meg követőinek, hogy hogyan érdemes a sminktermékeinket úgy rendszerezni, hogy az sokáig átlátható és használható maradjon.


Az influenszer nem véletlen szentelt ennek egy teljes videót, hiszen követőitől nagy átlagban a munkájára, sminkelésre és a sminktermékekre vonatkozó kérdések érkeznek hozzá. Akik régóta követik Gabit tudhatják, hogy amikor csak módjában áll, igyekszik ezekre a kérdésekre választ adni.

A szakértő, akit Gabi segítségül hívott videójába a Kívül Belül Boldogság alapítója, kinek a munkája nem más, mint hogy az ügyfeleinek segít megválni rég nem használt termékeiktől és a fő célja, hogy kialakítson egy olyan rendszert, ami átlátható, praktikus és esztétikus is. A szakértőtől azt is megtudtuk, hogy a legfontosabb, hogy a tárgyaknak mindig legyen helye és csak akkor ne legyen a helyén, mikor használatban van.

Gabi sminktermékeit a káoszból láthattuk átalakulni egy ténylegesen átlátható és esztétikus formává. Nagyon ügyes munkát végeztek a lányok és biztosan sok másik nőtársuk számára rendkívül hasznos információkkal szolgáltak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!