Így repül át egy autó a semmiből az autópályára – DURVA! - ifaktor
autó repül a levegőben egy úton

A sofőr fedélzeti kamerája rögzítette a brutális jelenetet.


Ehhez az amerikai sofőr hölgyhöz képest Dominic Toretto kutyafüle. Az esetet követően, a csodával határos módon életben maradt.

Történt, hogy egy amerikai család útnak indult és a fedélzeti kamerájukat is elindították. Nem számítottak rá azonban, hogy az év jelenetét fogják felvenni, ami egyben szemet kápráztató és elképesztően durva is.

Nem tudjuk eldönteni, hogy mi okból és hogyan, de a hölgy autója az egyik autópályáról a másikra ugratott át, majd fordult meg többször a földön, egyenesen a semmiből. Mintha csak egy jelenetet láttunk volna a Hazárd megye lordjaiból.

A család azonnal értesítette a rendőrséget és ezt követően a nőt kórházba szállították, majd a saját lábán sétált el onnan, miután csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Egy szemtanú elmondása alapján az autó a balesetet megelőzően az üzlete előtt haladt el, amikor egy kanyarodáshoz köthető manővert nem sikerült végrehajtania, így valahogy leugratott az autópályára.

A sofőr nem állt alkohol befolyása alatt és örülünk, hogy megúszta kisebb sérülésekkel! Vigyázzatok az utakon!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!