Így sminkel Király-Virág Anita, mióta édesanya lett - ifaktor

Akik régóta követik a népszerű influenszert, Király-Virág Anitát, már tudhatják róla, hogy fontos neki a szépségápolás és a sminkelés, de nem fontosabb gyermekénél. Ezt legújabb posztjában maximálisan be is bizonyította.


A hazai véleményvezértől már rengetegen kérték, hogy készítsen egy sminkelős videót, hogy láthassák neki mi a rutinja és inspirálódni tudjanak általa.

Anita eleget téve követőinek megmutatta, hogyan tud sminkelni egy kisgyermekes anyuka. Természetesen a videó főként viccből készült, de némi igazság azért mégiscsak lehet benne.

„Annyian kértetek már Mék áp videót😂 Íme"

– jegyezte meg viccesen Anita.

A kommentelők között számos édesanya számolt be hasonló tapasztalatairól, volt aki azt írta, hogy örül ha a haját megtudja fésülni gyermeke mellett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!