Így szórakoztatja követőit Kovács Edina Lujza - ifaktor

A népszerű influenszer páros női ragja, Kovács Edina Lujza legújabb Instagram-posztjában egy nagyon komoly és csinos fotót posztolt magáról, annál viccesebb szöveggel.


Edinát képén gyönyörűen felöltözve, kisminkelve, tökéletes hajjal láthatjuk. Szinte már azt gondolná az ember, hogy valamit tud, ahová lehet menni a pandémia ideje alatt is, de aztán megláttuk a bejegyzésben szereplő szöveget és mindent megértettünk.

Azt hiszem, rengeteg nőtársam fog velem egyetérteni most, ha azt mondom: már ha csak a boltba megyünk is muszáj normálisan felöltöznünk. Így tett Edina is.

„Sajnos ma is csak a kisboltig mentem. nem tudom mit kéne még írjak ide, csak húzom itt az időtöket, de azt megszeretném jegyezni, hogy nagyon tetszik ez a létra"

– olvashatjuk humoros bejegyzését Edinának.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bikinis fotóval motiválja követőit Toldi Jessica

A népszerű személyi edző, Jessica Toldi közösségi oldalát leginkább követői motiválására használja. Így tett legújabb posztjában is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!