Így szórakoztatja Bolla Viktória kislányait húsvétkor! - ifaktor
bolla viktória és kálnoki kis dávid valamint gyermekeik
Viki saját ruhamárkáját menedzseli, valamint két gyermek édesanyja. Férje, a híres futballista, Kálnoki Kis Dávid jelenleg Zalaegerszegen játszik, ahová családja is követte pár hónappal ezelőtt. Vikinek ezért extrán nehéz lehet menedzselni a nagy távolságból a budapesti üzletet, illetve a magánéletére is elegendő időt szentelni.


Minden esetre úgy tűnik, hogy az influenszer remekül megállja a helyét mindkét terepen, rendszeresen oszt meg tartalmakat két gyönyörű kislányáról.

Biztosan nehéz neki is a két gyerkőcöt lefoglalni, azonban Viki most bedobott egy egyszerű, ámde tuti tippet, kifestőzést! Ez a program húsvétkor is tökéletesen megállja a helyét.

Nem kell most azonnal játékboltba rohannotok, és drága kifestők vásárlásán gondolkozni, hiszen otthon is nagyon könnyen készíthető egy DIY kifestő, csak egy nyomtató kell hozzá.

Viki szellemesen felteszi a kérdést követői számára, hogy vajon mire használja az esetek többségében a nyomtatóját. Szerződések nyomtatására? Nem! Kifestőkre, foglalkoztatók készítésére. Buzdít arra, hogy az interneten számtalan formát, figurát, mintát lehet találni, ami végtelen lehetségeseket biztosít, amelyeknek csak a gyermekek fantáziája szabhat határt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!