Így táncolt ismét a Berki család - ifaktor
Berki Mazsi és Berki Krisztián külföldön

Az utóbbi időben a szemfülesek már észrevehették, hogy Berki Renáta, azaz Berki Mazsi és férje Berki Krisztián táncórákon vesznek részt és a sikeres mozdulataikat videó formájában megosztják a közösségi oldalaikon. Ismét így tettek.


Instagram-bejegyzéseikben láthatunk egy újabb koreográfiát Mazsi és Krisztián oldalán is, ami – ha lehetséges-, még jobb, mint az eddigiek.

A páros egyre szabadabban és boldogabban mozog. Lehet, hogy ez annak köszönhető, hogy egy profi tanár segít nekik a fejlődésben hétről hétre. Legújabb táncos videójukban igazán önfeledt boldogságot láthatunk a Berkiéken.

„Hello bachata. Imádunk táncolni a férjemmel"

– írta Mazsi közösségi oldalán, amit Dér Heni sem hagyott szó nélkül.

„Dani a legjobb!!! Belőlem is ki tudta hozni a legjobb maximumot!!! És a legjobb az az érzés, amit ilyenkor felszabadít a tánc..:)) Mosolyogsz tőle..."

– üzente a párosnak Heni.

Persze Krisztián sem maradt ki a jóból és ő is megosztotta a több mint 330 ezer követőjével táncos videójukat.

„>>vissza számol>> és mi nyomjuk..... úgy ahogy tudjuk..... szeretetből alázattal..... ahogy a zene úgy a tánc is mindenkié...."

– jegyezte meg Insta-oldalán Berki Krisztián.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!