Így tanítja kutyusát Markó Rebeka és Dezső Bence - ifaktor

Markó Rebeka és Dezső Bence Dobermann-kutyusukkal, Ollie-val nagyon sokat foglalkoznak, hogy fegyelmezett és okos felnőtt kutya váljon belőle. Jelenleg 5 hónapos és elkezdtek vele egy tanfolyamot, illetve Nyakas Gábor kutyatréner foglalkozik Ollie-val.


A tanulás mellett, persze egy kis sétára és ismerkedésre is volt lehetőség.

Bence videójában elmondta, hogy egy vlogsorozat fog készülni, melyben megmutatják Ollie fejlődést, illetve, mivel sok kutyás feliratkozó nézi a videókat, ezért nekik is segíteni szeretnének a megfelelő tanításban.

A vlogból többek között az is kiderült, hogy sok gazdi eshet akaratlanul indirekt tanításba, amikor nem a megfelelő viselkedést jutalmazza vagy éppen akár egy rossz reakció is összezavarhatja a kutyát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!