Így telik Verebélyi Vivien egy napja - ifaktor
Verebélyi Vivient főleg a TikTokról ismerhetitek, de a népszerű influenszerrel készített korábbi interjúnkból kiderült, hogy a videókat természetesen csak „mellékállásként", hobbiból csinálják párjával, Norbival. Most belenézhetsz Vivi igazi munkájába is, hiszen megosztotta követőivel, hogyan telik egy napja.


Az influenszer teljes állásban az FTC úszó szakosztályán dolgozik, ahol jelenleg éppen táboroztatják a gyerekeket. Vivi ebben engedett némi betekintést egy remek kis videóval.

„Június 28-án megpróbáltam betekintést engedni a munkámba, de a TikTok-nak nem tetszett! Hetek óta próbálom ezt a napot/emléket többetekkel megosztani és úgy döntöttem itt posztban van a helye! Miért küszködöm ezzel ennyit? Mert szeretem a munkám! Szeretem a gyerekeket! Szeretem őket! Szeretem az úszást mint sport! Ez az életem! Innen indult minden!"

– írta Vivi az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!