Így telnek Palácsik Lilláék napjai 3 hónapos babájukkal - ifaktor

Lilla korábban már készített egy YouTube-videót, amiben megmutatta hogyan telnek a napjaik. Új videója annak apropóján készült el, hogy Noah baba napi rutinja megváltozott a korábbihoz képest.


A fiatal édesanya elmondja, hogy kisfiúk nagyon jó alvó, végigalussza már az egész éjjelt, akárcsak a felnőttek. A hosszú éjszakai alvás ellenére napközben is többször szokott aludni. Az etetések, altatások és baba körüli teendők mellett Lilla már egy ideje ismét elkezdett otthon edzeni.

A szülés után 10 héttel elkezdett egy regeneráló 12 hetes otthoni edzésprogramot. Majd a délutáni órákban egy kis időt szentel a social médiai munkáknak, megkereséseknek, e-maileknek is. Végül pedig következik az esti fürdetés és vacsoraidő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Pokoli kellemetlen volt a Házasodna a gazda végső döntése, hála Zolinak

Házasodna a gazda: mivel Jázmin lett Zoli gazda választottja, a másik két lány megkönnyebbült, hogy végre hazamehetnek, miután kiderült: Zoli lefeküdt Jázminnal.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!