Így telt a világsztárok húsvétja, amikor még nem volt koronavírus - ifaktor
Így telt a világsztárok húsvétja, amikor még nem volt koronavírus
A 2020-as után az idei húsvéti ünnepeket is beárnyékolja a koronavírus-járvány, ami ellen már több mint egy éve küzd a világ. Lassan kezdjük elfelejteni milyen az, amikor korlátozások, és maszk nélkül éljük az életünket. Most kicsit visszahozzuk ezt az érzést, azzal, hogy bemutatjuk, hogy telt a világsztárok utolsó covid nélküli húsvétja.

Alec és Hilaria Baldwin

A sztárpár és négy gyermekük összeöltözve köszöntötték a 2019-es húsvétot, mindannyian színes nyuszifülben pózoltak. A kép alatt Hilaria viccesen el is nevezte magukat az alapján, hogy ki épp milyen hangulatban volt. Érdekesség, hogy a család azóta további két fővel bővült, ugyanis 2020 szeptemberében és egy hónappal ezelőtt is született egy gyermeke Alec-nek és Hilarianak. Úgyhogy az idei ünnepi képükön már 8-an lesznek.

Kylie Jenner

Kylie Jenner és Travis Scott kapcsolata nagyon hektikusan alakul, az biztos, hogy a 2019-es húsvéti ünnepek során éppen nagy volt a szerelem, amit Kylie Insta-fotóján nagyon bizonygatni is akartak. A kép egyébként a híres zenei fesztivál a Coachella helyszínén készült, ahol Jenner sógorának Kanye Westnek a húsvéti rendezvényén jártak. Mert akkor még rendezvények is lehettek…

Instagram/@kyliejenner

Tom Brady és Giselle Bündchen

A NFL- sztár és családja, elég izgalmas programot választott a két évvel ezelőtti húsvéti időszakban, ugyanis a kaliforniai Disneylandbe látogattak. Bradynek és szupermodell feleségének jelenleg három gyermeke van, akiket nagy boldogságban nevelnek. Akkor még talán ő sem gondolta volna, hogy valaha elhagyja Bostont és a New England Patriots csapatát, de végül ez is bekövetkezett, és azóta már Floridában él a család, ugyanis Brady jelenleg a Tampa Bay Buccaners játékosa. Ráadásul első évében el is hódította új csapatával a bajnoki címet, ami neki már a 7. Super Bowl győzelmet jelentette.

Will Smith

A színész egy régebbi képet osztott meg Instagram-oldalán, amin fiával Trey-el szerepel. Will Smith ekkor sem hazudtolta meg magát, és húsvétkor is humorosra vette a figurát. Trey azóta már szépen felnőtt, és a zenei pályát választotta, amiben édesapja is sokat tud segíteni, ugyanis egy többszörös Grammy-díjas előadóról beszélünk.

Cardi B

A rapper férjével Offset-tel és a 2018. július 10-én megszületett kislányukkal Kulture-el töltötte az utolsó korlátozások nélküli húsvétot. Posztjában mindenkinek Boldog húsvéti ünnepeket kívánt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!