Így tesztelte követőit AvianaRahl - ifaktor
AvianaRahl fekete bőr ruhában ül egy fotelben

A népszerű vlogger, Sági Evelin, vagy ismertebb nevén AvianaRahl Instagram-oldalán tesztelte követőit egy cseles trükkel, aminek eredményét kíváncsian várja.


Akik régebb óta követik Evelin tartalomgyártását a közösségi médiában, már tudhatják róla, hogy szeret különleges, elgondolkodtató posztokat megosztani Instagram-oldalán. Így tett most is, amivel egyben tesztelte is rajongóit.

Evelin ugyanis egy olyan fotót osztott meg legújabb posztjában magáról, amit egyszer már régebben láthattak követői oldalán, azonban akkor fekete-fehérben, most pedig színesen tette közzé azt.

Az influenszer bejegyzésében leírta, hogy a célja az volt a kép megosztásával, hogy megtudja, hányan vették észre, hogy ezt a képet már láthatták Evelintől és hányan görgetik csak úgy a közösségi média platformjait, hogy nem is figyelik igazán a tartalmakat.

Evelin posztja igazán tanulságos és kíváncsian várjuk az eredményt, hogy hány ember vallja be őszintén, hogy valódi figyelem nélkül görgeti az Instagramot.

„Őszintén, feltűnt valakinek, hogy ezt a képet már egyszer posztoltam, csak fekete-fehérben? 😌 Tényleg megnézzük a választott tartalmainkat vagy pedig csak érzelemmentes arccal görgetjünk azokat? Megragad még bennünk úgy igazán valami vagy minden mindennel egybeolvad? Van még értelme szívből ajánlani valamit, vagy már érdektelenek vagyunk a hasznos infókra is? Csupa kérdés. 🧐 Ám biztos vagyok benne, hogy érdekes és többségében pozitív válaszok születnek, hiszen rengeteg tudatos Pezsgőtárssal beszélgetek privát üzenetekben nap, mint nap. De azt is tudom, hiszen a saját bőrömön tapasztalom, hogy néha még ez a tudatsság is egy nagy massza tud lenni, amit kisebb - rövidebb időkre inkább elkerülök. Visszatérve pedig csak kevés újat engedek be, de azok tényleg adnak és több leszek tőlük. Szívesen olvasnám a gondolataitokat"

– írta közösségi oldalán Evelin.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!