Így tisztelgett Maradona emléke előtt Rácz Jenő séf - ifaktor
Rácz Jenő séf egy tál étellel mosolyog kötényben
Rácz Jenő legutóbbi posztja alapján odavolt a legendás argentin labdarúgóért, aki az előző év végén hunyt el.


„10 perc néma megemlékezés a főnöknek, Diego Maradonának"

– írta az Instagram-oldalán Rácz Jenő, aki megjelölt egy órákkal foglalkozó Instagram-oldalt is a bejegyzésében.

De, hogy mi köze mindennek Maradonához? A Barcelona és a Napoli korábbi futballistája mindig két órát viselt. Az egyik kezén egy hagyományos fekete karóra tetszelgett, amely az első világbajnokságára emlékeztette és az argentin időt mutatta mindig, bárhol is legyen a világban. Míg a másik karóra egyszerűen arra volt, hogy mindig a helyi időt is nézni tudja rajta Maradona.

Legendás a történet, amelyet maga Ronaldo Nazario osztott meg. A sztori szerint Ronaldo és Maradona együtt ebédeltek, amikor a brazil rákérdezett, hogy miért visel két órát. Az argentinon ezúttal különleges órák voltak. Maradona a következőt válaszolta: „A lányaimtól kaptam őket, ez egy módja annak, hogy mindig, örökre velem legyenek". Ezután Maradona Ronaldonak szerette volna adni az egyiket a két óra közül, amit nem fogadott el. Majd Maradona kicsit megsértődve közölte vele, hogy muszáj... Az órát azóta is nagy becsben őrzi a brazil játékos.

Összességében, így már mindenkinek érthető, hogy ezek az órák milyen sokat jelentettek Maradonának, ezért a tisztelgés ezen formája méltó az emlékéhez!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Ne hagyd ki!