Így tölti a napjait Puskás Peti - ifaktor

Mindenki számára nagyon nehéz megélni az elmúlt hónapokat, ez alól az ismertségek sem képeznek kivételt. Puskás Peti igyekszik produktívan tölteni a napjait, nem hagyva, hogy beszippantsa a világban uralkodó helyzet.


Legújabb Instagram-posztjában arról mesél, hogy miket csinál mostanság. Az elmúlt egy év őt is korlátok közé kényszerítette, mégis arra törekszik, hogy amennyire csak lehet tágítsa a korlátoltságát és olyasmikbe is belefogjon, amikre nem lenne máskor lehetősége.

"Rengeteget olvasok, németet tanulok, európai filmes lemaradásaimat pótolom ( van belőle bőven) , intézgetem a @furizeneter dolgait, Bogival fotózgatunk ( annyira hogy megyünk is tanfolyamra, hogy jobban elmélyedjünk benne), öcsivel meg teljesen felfrissülve már majdnem a 10. új Biebers dalnál tartunk , úgyhogy hamarosan láthatjátok is az eredményeit"- írja Peti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!