Így töltötte napját Kovács Rami és Nagy Dani- YouTube-vlog - ifaktor

Három hetet töltöttek bezártságban Kovács Ramiék, ugyanis Dani hazaérkezése után az egész családnak házi karanténban kellett lennie. Kiszabadulásukat hatalmas jövés-menéssel ünnepelték meg, illetve arról is mesélte, hogy hogyan viselték ezt az időszakot.


Rami és Dani elmondták, hogy nagyon szeretnek társaságban lenni, jönni-menni, programozni, így igencsak megviselte őket a bezártság, arról nem is beszélve, hogy kapcsolatuknak sem a jó oldalát csalogatta elő, mivel egymáson vezették le a néha-néha felgyülemlett feszültséget.

Legfrissebb YouTube-videójukban megmutatták, hogy 'kiszabadulásukat' egy kis változtatással ünnepelték meg, ugyanis Olit megszabadították a már-már ikonikusnak mondható frizurájától.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!