Így történt a lánykérés! Lolapatridge elmesélte követőinek - ifaktor

A népszerű utazó blogger, Lolapatridge Instagram-oldalán követői unszolására elmesélte, hogyan zajlott a legutóbbi nyaralásukon történő lánykérés.


Párjával már több mint 11 éve vannak együtt, így igazán érett már az a bizonyos térdre ereszkedős kérdés feltevése. Természetesen Lola igent mondott szerelmének és azt is elárulta követőinek, hogy izgatottan várja a még előttük álló, minimum 65 évet.

Az influenszer posztjában elmesélte, hogy pontosan hogyan is történ a lánykérés, ami mondhatjuk igencsak kreatívra sikerült. Olyannyira, hogy Lola az első pár percben fel sem fogta, hogy mi történik pontosan.

„Nem szeretnék az esküvővel vagy az eljegyzéssel egy évig haknizni, csak olyan sokan kérdeztétek, hogy meséljem el a lánykérést, hogy gondoltam leírom nagyvonalakban, de azért vannak pillanatok, amiket megtartok magunknak"

– kezdte beszámolóját a blogger, majd így folytatta:

„Számítani egyáltalán nem számítottam rá, mivel én pakoltam a böröndjét és nem hozott se kézipoggyászt se laptop táskát😃 Kicselezett, mert odaszállíttatta a gyűrűt, hogy ne jöjjek rá😃 Amikor megjött a gyűrű, momdta lemegy gyógyszerért a faluba én meg örültem, hogy nem kell vele mennem, maradhatok napozni😅 Szóval az egész úgy történt, hogy javasolta csináljunk közös képet. Ebben persze semmi meglepő nem volt, mert én mindig akarok közös képet mert mindig olyan szép a naplemente😃 Megcsináltuk a képeket időzítővel, majd mondta, hogy nézzem meg, van valami a kezében a képen. Én nem láttam semmit nem is ertettem miről beszél😃
Ezután mutatta a gyűrűt a tenyerében és akkor történt a lánykérés🥺 Annyira nem számitottam rá, hogy pár másodpercig nem is értettem, hogy most ez mi, mit jelent😃
Anno amikor felmerült bennem a lánykérés mindig valami hasonlót képzeltem el, hogy így fogja csinálni, és tényleg az egész annyira rá jellemző volt"

– olvasható Lolapatridge bejegyzése végén.

Mi pedig sok boldogságot kívánunk a párnak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!