Így tudta meg Dér Heni párja, hogy apuka lesz - ifaktor

Dér Heni és párja Bakos Gergő, egy hete jelentették be közösségi oldalaikon az örömhírt, miszerint az énekesnő pocakjában egy kis élet növekszik. Heni Instagram-oldalán mutatta meg követőinek egy videó felvételben, hogyan fogadta Gergő a csodálatos bejelentést.


A posztban olvashatjuk, hogy a leendő apuka álomszerűen reagált a hírre, amit Heni minden kismamának kíván, hogy átéljen. Illetve az énekesnő azt is elárulja nekünk, hogy nemsokára a nemét is megtudják. Ami azt illeti Heni inkább fiút képzel el, Gergő pedig kislányt.

„Az áprilisi születésnapomon szebb ajándékot nem is kaphattam volna... Bár egy kicsit megvárakoztatott minket a baba, most már reméljük meg is fog érkezni hozzánk a szivárványbabánk… @bakosgergely álomszerűen fogadta akkor a jó hírt... Minden anyuka álma, hogy bejelentéskor ugyanazt az örömet lássa párja arcán, mint ami benne lezajlik... Szerencsés vagyok...Hamarosan a nemét is megtudjuk…Gergő inkább kislány, én kisfiú párti vagyok.. Természetesen bármelyiknek örülnénk, csak egészséges legyen!! Ti mit gondoltok? Milyen gyerkőcöt képzeltek mellénk?"

– olvashatjuk megható sorait a kismamának.

A kommentelők nagy része kisfiút képzelne el a sztárpárnak. Már alig várjuk, hogy megtudjuk milyen nemű a kis pocaklakó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!