Így ünnepelte a karácsonyt tavaly Kettner Henry - ifaktor

Ha szeretitek az időutazást, tartsatok most velünk, megmutatjuk ugyanis, hogyan ünnepelte a tavalyi karácsonyt az egyik legnépszerűbb hazai vlogger. Ahogyan azt minden évben megszokhattuk Henry Kettnertől, úgy tavaly is betekintést engedett követőinek az ünnepekbe, YouTube-csatornáján megmutatta, kiket és hogyan ajándékozott meg.


Videójában nem egyedül szerepelt az influenszer, hanem húgát, Pannát is bevonta, együtt ajándékozták meg ugyanis barátaikat.2019-ben az ajándékokat Henry követői ajánlották, amikből néhányat meg is valósítottak testvérével.

A felvételeken a tavalyi adventi vásárt a Bazilikánál is láthatjuk, ami idén sajnos elmaradt, Henry videójának köszönhetően azonban legalább nosztalgiázhatunk kicsit, hogy milyen is volt az előző évben.

Reméljük jövőre már újra láthatjuk influenszereinket a vásárban és mi is megtekinthetjük.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Az M4 Sport után Csisztu Zsuzsával sem készített interjút Cristiano Ronaldo

Tegnap a Puskás Arénából élőben jelentkező Tihany Viktor mondta el, hogy az M4 sport szeretett volna Cristiano Ronaldoval egy interjút készíteni, de kiderült, hogy az aranylabdás klasszis és a szövetségi kapitány, Fernando Santos is csak az UEFA-nak ad exkluzív interjút.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!