Így ünnepelte a Nutella világnapját Fördős Zé - ifaktor

2007-ben Sarra Rosso indított el a Nutella világnapját, amely február 5-én van, erről Fördős Zé sem feledkezett meg és ennek apropóján egy nutellás receptet készített el.


Zé egy nutellás-kókuszos-mogyorós császármorzsát alkotott meg a World Nutella Day alkalmából, ráadásul ezt élőben tette meg a Street Kitchen Youtube csatornán. Ennek az élő főzésnek az volt az elsődlegese célja, hogy a nézőivel együtt egy közös főzéssel ünnepeljék meg a Nemzetközi Nutella Napot. Ez össze is jött A Konyhafőnök sztárjának, hiszen több 100-an készítettek el vele ezt a finomságot.

Zé viccesen megjegyezte a videóban, hogy ez az egyetlen világnap, amit az embereken kívül a mókusok is ünnepelnek. Az alapanyagok és a felhasználandó eszközök listáját már korábban kitették a Street Kitchen oldalára, hogy aki Zével szeretne tartani, azt ne érje váratlanul ez a közös főzés, a receptet viszont meglepetésnek szánta, így ez csak az élő videó elején derült ki.

Ami ide kattintva megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!