Így ünnepelte a Nutella világnapját Fördős Zé - ifaktor
Így ünnepelte a Nutella világnapját Fördős Zé

2007-ben Sarra Rosso indított el a Nutella világnapját, amely február 5-én van, erről Fördős Zé sem feledkezett meg és ennek apropóján egy nutellás receptet készített el.


Zé egy nutellás-kókuszos-mogyorós császármorzsát alkotott meg a World Nutella Day alkalmából, ráadásul ezt élőben tette meg a Street Kitchen Youtube csatornán. Ennek az élő főzésnek az volt az elsődlegese célja, hogy a nézőivel együtt egy közös főzéssel ünnepeljék meg a Nemzetközi Nutella Napot. Ez össze is jött A Konyhafőnök sztárjának, hiszen több 100-an készítettek el vele ezt a finomságot.

Zé viccesen megjegyezte a videóban, hogy ez az egyetlen világnap, amit az embereken kívül a mókusok is ünnepelnek. Az alapanyagok és a felhasználandó eszközök listáját már korábban kitették a Street Kitchen oldalára, hogy aki Zével szeretne tartani, azt ne érje váratlanul ez a közös főzés, a receptet viszont meglepetésnek szánta, így ez csak az élő videó elején derült ki.

Ami ide kattintva megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!