Így ünnepelte évfordulóját Tokár Tomi és Kovács Dóri - ifaktor

Kovács Dorottya és Tokár Tomi már öt éve vannak együtt, amit közösségi oldalukon megmutattak követőiknek, hogy hogyan ünnepeltek idén.


Akik rendszeresen figyelemmel kísérik a Tokár házaspár mindennapjait, már tudhatják, hogy a napokban költözésbe kezdtek bele és a régi lakásukat lecserélték saját kertes házukra, ahonnan tovább folytatják közös életüket.

Mindez már önmagában bőven elég lenne, de a költözés mellett még felújításba is belecsaptak, hiszen az új házukban nem várta őket minden teljesen tökéletesen és készen. Így a házaspár kicsit kaotikus állapotban ünnepelte ötödik évfordulóját, amit meg is mutattak nekünk.

Dóri egy nagyon mókás képet osztott meg Instagram-oldalán, amin épp Tomi nyakába ülve egy spatulát tart a kezében. Az biztos, hogy ez minden, csak nem megszokott ünneplés.

A kép ide kattintva látható.

„A napjaink dobozok között, folyamatos szereléssel és belső munkálatokkal telnek, de sose volt még ilyen boldog az évfordulónk. 5 év melletted, 1825 nap szerelem, szenvedély, barátság, kaland, összefogás, átlendülés a mélypontokon, kompromisszum, támogatás, bajtársiasság és elfogadás ❤️💫🖇 Még 10x ennyit szeretnék leélni Veled @tokartomi ❤️"

– olvashatjuk Chloe bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!